Kā apskatīt Thermo King iekārtu datus Mapon platformā?

Integrācija ļauj tev pievienot Thermo King iekārtu datus taviem transportlīdzekļiem Mapon platformā. Atkarībā no izvēlētās iekārtas iespējām tu vari apskatīt tādus datus kā iestatītā temperatūra, padeves gaisa plūsmas temperatūra, darbības režīms, brīdinājumi, kā arī daudzus citus parametrus. Ja iekārta ir aprīkota ar GPS izsekošanas moduli, tu to Mapon platformai vari pievienot arī kā atsevišķu transportlīdzekli un sekot līdzi tā atrašanās vietai.

1. Dodies uz Mapon platformas konta izvēlni Iestatījumi un apakšizvēlni Integrācijas.Tur noklikšķini uz Thermoking integrācija cilnes (1.) (ja tev nav pieejama šī sadaļa, sazinies ar Mapon Klientu atbalstu). Lai sāktu integrācijas iestatīšanu, Tev ir jāaizpilda veidlapa (2.), ko atradīsi  un jānodod tā savam Thermo King pārstāvim.

Ņem vērā, ka veidlapas lejupielāde jāveic no tava konta Mapon platformā, jo tā satur iepriekš aizpildītu tehnisko informāciju!

Thermoking_1.jpg

2. Lejupielādē un saglabā šo formu formu savā datorā:Thermoking_2.jpg

3. Aizpildi tukšās rindas un nosūti veidlapu savam Thermo King pārstāvim.

Lūdzu, neveic nekādas izmaiņas 2. un 3. rindā!

4. Kad esi saņēmis atbildi no Thermo King pārstāvja ar autentifikācijas datiem, noklikšķini uz "Pievienot integrāciju". Thermoking_3.jpg

4. Nospied "+Thermoking"

Thermoking_4.jpg

5. Izvēlieties konta nosaukumu un ievadi to laukā "Account name" (1.), pārējos laukus aizpildi ar 
atbilstošajiem datiem, kas saņemti no Thermo King pārstāvja (2.) un nospied pogu "LOGIN".

Thermoking_5.jpg

Ņem vērā!

Pēc noklusējuma, iestatot integrāciju, tiks aktivizētas visas šīs integrācijas vienības un tiks uzsākta abonēšanas maksa. Ja nevēlies izmantot visas Thermo King vienības Mapon, spied pogu "DISABLE", lai atceltu pakalpojuma abonēšanu konkrētai vienībai.

Pēc aktivizēšanas ir iespējams apskatīt visus transportlīdzekļus platformas sadaļā Fleet (Autoparks).

Thermo King sistēmas specifikas dēļ Mapon saņem datus ar 1 minūtes intervālu. Tas nozīmē, ka starp pēdējiem saņemtajiem datiem iespējama kavēšanās līdz pat 1 minūtei.