Kā iestatīt Mapon un Trans.eu integrāciju?

Trans.eu – kravu biržu un loģistikas platformu preču nosūtītājiem, ekspeditoriem un pārvadātājiem.

Ar integrācijas palīdzību tu vari Trans.eu platformā automātiski redzēt nepieciešamos autoparka datus no Mapon, piemēram, katra transportlīdzekļa atrašanās vietu, veidu, ietilpību, pašreizējo transportlīdzekļa vadītāju un citu noderīgu informāciju.

Lai iestatītu integrāciju:

1. Trans.eu platformā atver sadaļu "Fleet" (1.) (Tev jābūt esošam vai jāizveido konts Trans.eu platformā - kā to var izdarīt, lasi https://help.trans.eu/l/en), un nospied pogu "Add vehicle" (2.) ekrāna augšējā labajā stūrī.Trans_eu_1.jpg

2. Aizpildi visu nepieciešamo informāciju par automašīnām. Kad esi nokļuvis līdz sadaļai "Telematics" (1.), spied pogu "Add provider" (2.).

Trans_eu_2.jpg

3. Nākamajā solī meklēšanas laukā ievadi "Mapon" - kad tas atrasts, spied pogu  "Use".

Trans_eu_3.jpg

4. Kad tas izdarīts, jaunā logā atver Mapon platformu un iestatījumos (1.) atver Trans.eu integrācijas sadaļu (2.). Trans_eu_4.jpg

5. Ekrāna augšējā labajā stūrī spied pogu "Create user" - atvērsies jauns logs, kurā ievadi paša izvēlēti lietotājvārdu un paroli. 

Trans_eu_5.jpg

6. Iekopē šo lietotājvārdu un paroli jau atvērtajā Trans.eu Telematics sadaļā un spied pogu "Log in".

Trans_eu_6.jpg

7. Tālāk izvēlies atbilstošo transportlīdzekli no sava autoparka, kas tiks saistīts ar šo Trans.eu transportlīdzekli, un spied pogu "Saglabāt".

Trans_eu_7.jpg

8. Turpini aizpildīt citas sadaļas par šo transportlīdzekli - kad tas paveikts, tu esi veiksmīgi iestatījis integrāciju!

9. Lai pievienotu jauno transportlīdzekli, spied pogu "Add vehicle" un atkārto visus iepriekšminētos soļus!